LEDIGA JOBB

Markarbetare 

till B&C i Linköping


Som markarbetare på B&C kommer du arbeta med olika typer av anläggningsprojekt. Dina arbetsuppgifter är varierande beroende på projekt, men kommer bland annat bestå av schaktning, rörläggning, finplanering, återställning och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter. Snöjour ingår i tjänsten.


På markavdelningen arbetar du tillsammans i ett team med två kollegor samt en Platschef som har huvudansvaret för avdelningen. Som person är du engagerad, ansvarstagande och serviceinriktad. Vi ser gärna
att du har några års erfarenhet av yrket då det är viktigt för oss att du är självgående och kan arbeta såväl ensam som tillsammans med andra.


Du har en social förmåga och lätt för att kommunicera med både
platsledning, kollegor och andra i din omgivning. Det är en självklarhet för dig att ta ansvar för ditt arbete att vara lösningsfokuserad. Meriterande med en yrkesrelaterad utbildning. Körkort B är ett krav.


Vi erbjuder dig ett roligt och varierande arbete där du kommer ingå i ett positivt gäng med kunniga medarbetare. Du kommer till ett växande företag med starkt varumärke som levererar arbeten med hög
kvalitet.


Tjänsten är 100%, tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Huvudkontoret är placerat i Hackefors, du kommer utgå från vårt förråd vid saab-området och åka till arbeten runt om i Östergötland.


Skicka in din ansökan, CV och personligt brev, till rekrytering@bcbygg.se senast den 25/10 2019.


Har du några frågor är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Frida Säflund på telefon 073-697 23 33.

Bygg AB Bernhardsson & Carlsson grundades 1977 och sedan
starten har den huvudsakliga sysselsättningen varit ny-, om-,
och tillbyggnader av kontor och industrier. Idag är vi ca 90
anställda och har yrkesarbete inom områdena trä, betong och murare samt mark- och anläggningsarbetare. B&C är
certifierade enligt BF9K som är byggbranschens kvalitets-,
miljö och arbetsmiljösystem. BF9K har samma grundprinciper
som ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001/AFS 2001:1.